Liga Sibiană de baschet prinde la public - OldBoys a cucerit din nou trofeul
Peste 130 de sportivi amatori au participat la o nouă ediție de succes a Ligii Sibiene de baschet, competiție organizată de BC Sibiu.
La turneu au participat echipe de amatori reprezentând companii partenere ale BC Sibiu, dar și echipe ale fanilor.
Astfel, a doua ediție a Ligii Sibiene de Baschet a fost din nou un prilej de sărbătoare în familia galben-albastră pentru parteneri și suporteri. Competiția a avut la start 11 echipe, peste 130 de sportivi amatori, 12 antrenori și un format nou. Fiecare echipă a fost condusă de pe margine de un component al echipei de seniori BC CSU Sibiu. În prima zi câte un jucător a ocupat funcția de antrenor principal, iar în a doua zi, Mikel Ereno și Cătălin Vulc au condus echipele de pe margine.
Organizatorii au format două grupe, Grupa Sponsorilor și Grupa Amatorilor, iar câștigătoarea fiecărei serii a jucat în finala mare. În total s-au disputat de 20 de partide, fiecare presărată cu farmecul și specificul ei.
Trofeul a fost adjudecat de OldBoys, care la fel ca în prima ediție, au trecut în finală de Marquardt Fighters, scor 37-8. Conducerea BC Sibiu intenționează ca în acest an, când datele calendarului competițional o permit să organizeze încă trei astfel de turnee, după succesul de care s-au bucurat primele două ediții.
Echipa Old Boys: Bogdan Spânu, Raul Hurbean, Radu Schiau, Andrei Teleșpan, Cătălin Roșu, Vlad Branga, Dan Malea, Mihai Popa și Paul Popa.
Echipa Marquardt Fighters: Dorin Dragoș Olariu, Răzvan Rău, Lucian Lobonț, Vlad Călmățuiannu, Cezar Gonciulea, Mădălin Mereș, Claudiu Zvîncă. Andrei Crețu, Alin David, Laurențiu Țiroga, Răzvan Popa și Paul Alexandru Mihu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică