atenție șoferi! circulație îngreunată de zăpadă și lapoviță pe mai multe șosele din românia

Centrul Infotrafic avertizează că zăpada și lapovița creează dificultăți în traficul rutier pe mai multe șosele din România. Cu toate acestea, în dimineața zilei de duminică nu s-au înregistrat sectoare de drum închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum pentru a preveni producerea de accidente rutiere.

Zăpada s-a adunat pe carosabil în județele Harghita (DN 15C, localitatea Lacul Roșu) și Hunedoara. În zonele menționate se acționează cu utilaje pentru deszăpezire. De asemenea, sunt precipitații sub formă de ploaie și lapoviță pe mai multe drumuri din județele Argeș, Gorj, Iași, Prahova, Sibiu, Timiș și Vaslui, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea bună, potrivit Mediafax.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, circulația se desfășoară fără probleme deoarece carosabilul este doar parțial umed și nu se înregistrează aglomerație.

Ultima oră

Comentariul meu