accident la târnava - un tânăr de 16 ani a fost rănit
FOTO: arhivă

Medicii au intervenit duminică seara la un accident rutier ce a avut loc pe raza localității Târnava, unde un tânăr de 16 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu după ce acesta a suferit mai multe răni la mâini și la spate. Din primele cercetări, polițiștii transmit că a avut loc o tamponare între două autoturisme.

„Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Târnava. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat ca în accident sunt implicate 2 autoturisme, coliziunea fiind față – spate. Mașinile erau conduse de către doi bărbați, ambii din Copșa Mică, în vârstă de 41 și 42 de ani. În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a unui minor, un băiat in vârsta de 16 ani” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în localitatea Târnava la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui minor, băiat de 16 ani care a fost transportat la CPU Luther Sibiu cu traumatism la membru superior și traumatism lombar” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

 

Ultima oră

Comentariul meu