inter sibiu câștigă detașat amicalul cu afc quantum, scor 5-1 - teodor birț mai caută un fundaș central
FC Inter a câștigat, sâmbătă, pe terenul ”Pietricica” din Sibiu, scor 5-1 în amicalul cu AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu.
Cele două echipe evoluează în Liga 4, însă au obiective diferite. Golurile bleu-albaștrilor au fost marcate de  Cristobal Oprișor (’15), Ionuț Bărculeț ‘(44), Brian Lemac (’50), Roberto Răcean (’72) și Ionuț Bratima (’90).
Pentru trupa lui Călin Moldovan, ultimele teste înainte de startul sezonului vor fi cu Unirea Alba Iulia (1 martie), și Alma Sibiu Under 19 (2 martie).
Președintele clubului Inter Sibiu, Teodor Birț este mulțumit de evoluția și rezultatele echipei în amicalele susținute în această iarnă. ”A fost un meci bun, ușor, ușor, ne apropiem de forma pe care trebuie să o avem, antrenorul a rulat două echipe, ambele s-au mișcat bine. A fost o săptămâna grea, s-a lucrat mult și a fost puțină oboseală. În partea secundă au jucat majoritatea celor nou veniți. Mi-au plăcut mult jocurile amicale, am învins adversari buni, am prins încredere și aste ne ajută mult în perspectiva jocului decisiv cu Mediaș și al barajului de promovare. Avem dubluri pe posturi, avem concurență, pentru că noi am terminat turul destul de puțini” a spus Teodor Birț.
Conducătorul clubului sibian este focusat să mai aducă în lot un mijlocaș central. ”Există soluții în lot, dar trebuie neapărat să mai aducem un fundaș central. Sper să îl găsim până la reluarea campionatului, așteptăm să înceapă Liga 3 și să vedem ce jucători mai rămân fără contract. Nu excludem un alt transfer, pe lângă cel al unui fundaș”.
Inter Sibiu: Maksym Alchynskyi – Andrei Belașcu, Andrei Șumlea, Cristobal Oprișor, Alexandru Barbu, Ionuț Bărculeț, Claudiu Giura, Cristian Standima, Andrei Stoia, Cătălin Tineiu, Adrian Greavu. Au mai jucat: Gabriel Băra, Valentin Boldea, Daniel Tătar, Roberto Răcean, Raul Vochescu, Ionuț Bratima, Brian Lemac, Andrei Câmpean și Darian Muntean. Antrenor: Călin Moldovan
Echipa continuă pe Stadionul Obor
Inter Sibiu va continua să joace la Liga 4 pe Stadionul Obor, locul unde echipa pregătită de Călin Moldovan se simte acasă.  ”Vom juca în continuare pe Obor, acolo este casa noastră. Stadionul Municipal este un loc pe care ni-l dorim, probabil îl vom folosi la Liga 3, dar acum trebuie să fim conștienți de nivelul la care jucăm și Obor este cel mai potrivit pentru jocul pe care îl are echipa, tribunele sunt generoase și sunt convins că ne vom fructifica avantajul” a mai precizat Teodor Birț.
inter sibiu câștigă detașat amicalul cu afc quantum, scor 5-1 - teodor birț mai caută un fundaș central

Ultima oră

Comentariul meu