fc hermannstadt pierde pe final de meci la sepsi - sibiul rămâne fără victorie în 2023

FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă la Sfântu Gheorghe, 1-2 (0-1) cu Sepsi și rămâne astfel fără victorie în jocurile din acest an (Foto: GSP). 

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

După 10 minute în care a fost crispată, FC Hermannstadt a jucat mai bine, dar s-a văzut condusă pe tabelă.  Gazdele au deschis scorul în minutul 27, după o gafă impardonabilă a lui Antoche, care a încercat să salveze un corner, dar a întors mingea în careu. Ștefănescu a profitat de eroare, a recuperat balonul, a centrat pe jos și Aganovic a  a înscris. În minutul 32, sibienii au ratat o ocazie mare, prin Petrișor Petrescu, care a șutat din lovitură liberă, de la 25 de metri, însă Began a respins miraculos balonul în corner.  La faza imediat următoare, Butean a centrat, iar Tudorie, atacantul lui Sepsi, a trimis cu capul în transversala propriei porți. La pauză a fost astfel 1-0 pentru covăsneni, un rezultat injust după aspectul jocului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

După pauză, însă, Sibiul a scăzut ritmul, fiind dominat de Sepsi. Schimbările lui ”Măldă” au revitalizat echipa în ultimul sfert de oră. Oroian a centrat în minutul 75 și M. Tamaș a atins mingea cu mâna. După ce a consultat VAR, Horia Mladinovic a acordat penalty, iar Marko Babic a transformat fără probleme. Mai mult, autorul hențului, Tamaș a primit al doilea galben și a fost eliminat. În superioritate numerică, Hermannstadt a căutat lovitura de grație și primul succes al anului.  Sepsi a fost mai inspirată și în minutul 86, Mino Sota l-a faultat în careu pe Aganovic, iar Mihai Bălașa a marcat de la punctul cu var.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

S-a terminat 2-1 pentru covăsneni, care rămân pe locul 6, cu 41 de puncte. Sibiul este pe 11, cu 26 de puncte și are șase meciuri la rând fără victorie. Însă, până la finalul etapei 27, în funcție de celelalte rezultate, Hermannstadt mai poate coborî în clasament.

Hermannstadt: Letica – Antoche, Bejan, C. Ene – P. Medina (Oroian 46), Sota, Limaj (Biceanu 70), Butean – P. Petrescu (Alhassan 46), D. Paraschiv (Babic 70), C. Popescu (Balaure 70). Antrenor: Marius Măldărășanu

 

Ultima oră

Comentariul meu