adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Zeci de pisici și câini se află, în acest moment, în grija asociației Animal Life, cea mai mare parte fiind cazați în adăpostul întreținut din fondurile proprii ale asociației în dealul Gușteriței. După eforturi considerabile din partea voluntarilor asociației, cea mai mare parte dintre animale sunt adoptabile și își așteaptă viitoarea familie. Vă prezentăm mai jos 6 animăluțe ce ar putea deveni viitorul membru al familiei.

Pe frumosul nostru Picasso l-a găsit pe unul din voluntarii noștri la marginea unui sat, s-a urcat în mașină singur și s-a lăsat salvat. Era slab, piele și os, cu urechile necrozate și cu multe alte probleme de sănătate. După multe luni de zile de grijă și tratament, Picasso s-a transformat, și acum este muuult mai bine din punct de vedere medical. Din păcate este diabetic (insulino dependent – o injecție mică, mică ce se administrează extrem de ușor). Este un motan bun și blând, care adoră să fie mângâiat, foarte docil și calm. Este în grija Animal Life de aproximativ 2 ani, este castrat, vaccinat și deparazitat.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Billy este un motănel foarte bun și blând preluat cu mai multe probleme de sănătate. Foștii lui stăpâni au renunțat la el din cauza acestor probleme, însă după multă grijă oferită de colega noastră, Alina, Billy s-a pus pe picioare și acum este foarte bine. Este un motan tânăr (are aprox. 1,5-2 ani) și este foarte bun cu oameni, pisici și căței.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Freya a fost preluată pentru castrare și eram siguri că este o pisică cu stăpân, pentru că era blândă și curată, și a fost găsită în fața unui cabinet veterinar. A fost postată însă nimeni nu părea să o caute așa că a rămas la noi. Estimăm că are aproximativ 4-5 ani, este bună cu alte pisici și chiar și cu caței și adoră să stea în compania oamenilor.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Amarok are 4 ani și de doi ani este în grijă noastră, după ce a fost abandonat, ca mulți alții. Este un câine de talie foarte mare, prietenos și jucăuș și tare și-ar dori o curte imensă în care să alerge și un colțișor în casă unde să stea la căldură, în sânul familiei. Amarok este deparazitat, vaccinat, microcipat și sterilizat.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Bruce a fost găsit chiar de Crăciun, într-un sat în apropierea Sibiului. Nu se putea ridica de jos pentru că avea coloana fracturată. Cazul lui a devenit un adevărat miracol de Crăciun și iată că este alături de noi de un an de zile. Bruce este un câine tânăr, sănătos acum, deparazitat, vaccinat, microcipat și sterilizat. Este de talie medie și potrivit unei familii iubitoare, care să îi acorde atenție și căldură unui cămin adevărat.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Balu este un câine tânăr, puțin trecut de 1 an și a ajuns la noi în urmă cu câteva luni, după ce în parcarea în care își făcea veacul au apărut niște câini mai mari și l-au mușcat serios. Balu este plin de energie și dornic de multă mișcare, așa că are nevoie de o familie activă care să îl plimbe peste tot. Este un cățel de talie medie, deparazitat, vaccinat, microcipat și sterilizată.

adoptă un prieten adevărat și susține activitatea animal life

Dacă doriți să adoptați unul dintre aceste animale minunate puteți trimite un email la adresa animallife.ro@gmail.com sau prin mesageria privată a paginii de Facebook Animal Life.

Cum să sprijini Animal Life

Asociația Animal Life are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea continua să salveze animalele lipsite de șansă. Activitatea asociației poate fi susținută prin donarea a doi euro lunar prin SMS la 8845 cu textul ANIMAL. Donația este recurentă, dezabonarea se poate face prin sms la 8845, text: ANIMAL STOP. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campania este realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile și Vodafone Romania, prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare (ARC).

Ultima oră

Comentariul meu