ACS Mediaș câștigă cu 4-0 testul cu ASA Tg. Mureș - Antrenorul Dumitru Solomon: ”Suntem în grafic”

ACS Mediaș a câștigat cu 4-0 amicalul susținut sâmbătă dimineața, pe terenul ”Sparta”, cu ASA Tg. Mureș (Foto: ACS Mediaș).

Duelul dintre cele două echipe care activează la nivel județ și au ca obiectiv promovarea în Liga a III-a a fost controlat clar de sibieni, care s-au impus cu un categoric 4-0 (1-0). Golurile echipei pregătite de Dumitru Solomon au fost marcate de Țala din penalty, Șulea (2) și Pajco.

Antrenorul principal al ACS Mediaș, Dumitru Solomon spune că echipa sa este în grafic, iar jucătorii noi se integrează rapid.  ”Suntem în perioada de pregătire, căutăm să găsim primul unsprezece, să integrăm jucătorii noi și să formăm relații de joc. Trebuie să îi adaptăm pe toți la filosofia noastră de joc, construcția în ambele faze ale jocului, deocamdată suntem în obiectiv, nu am realizat nimic, totul depinde de noi.  Obiectivul este promovarea promovarea și pe termen lung, creșterea de jucători tineri. Avem în lot jucători cu experiență, alături de copii tineri, am folosit și în acest amical 5-6 copii. Condițiile de pregătire au fost destul de bune și pentru acest lucru mulțumim conducerii Primăriei Mediaș și Romgaz. Mă bucur că avem conducători pricepuți la club, cu state vechi în prima liga și un staff tehnic unit. Suntem în grafic, mai e mult până la duelul cu Inter Sibiu, avem două variante în acel joc, dar nu subestimăm nici ceilalți adversari din Liga a IV-a” a spus antrenorul principal Dumitru Solomon.

Mediașul a avut cinci absenți la acest joc: Ignat, Stan, Sîncelean, Hăjmășan și Tili, care au probleme medicale. Trei dintre aceștia, Sîncelean, Hăjmășan și Tili sunt în recuperare după operații de ligamente și revenirea lor s-ar putea produce abia spre finalul sezonului.

Neacșa – Maxim, Moldovan, Jica, Tala – Potor, Socaci, S. Bîrsan, Chifu, Noian – Cîrstean. Au mai jucat: Morariu, Șulea, Paicu, Florea, Grosu, Gurei, Leșca, A. Bîrsan.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu