update accident grav pe dn 14 lângă mediaș - femeie inconștientă încarcerată

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 25 februarie, pe DN14 A, în apropiere de municipiul Mediaș. Un autovehicul s-a răsturnat și a intrat într-un copac, iar în urma impactului femeia a rămas blocată între fiare. Echipajul de descarcerare a reușit să o scoată afară, însă femeia era în stare de inconștiență. În ciuda eforturilor depuse de medicii echipajului SMURD, femeia a decedat.

UPDATE

„Victima, o femeie de aproximativ 76 de ani, pasageră în autoturism a suferit un stop cardio-respirator. Salvatorii au aplicat manevre de resuscitare însă din nefericire femeia nu a răspuns manevrelor, medicul elicopterului SMURD declarând decesul acesteia” au transmis reprezentanții ISU.

update accident grav pe dn 14 lângă mediaș - femeie inconștientă încarcerată

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Din primele informații este implicat un autovehicul care s-a răsturnat și a intrat într-un copac. În autoturism se afla o victimă de sex feminin inconștientă și încarcerată. La fața locului intervin o autospecială de descarcerare, una de stingere și două echipaje SMURD. De asemenea la fața locului se deplasează și elicopterul SMURD Tg. Mureș. S-a acționat pentru descarcerarea victimei, aceasta este inconștientă, monitorizată de echipajele SMURD și se așteaptă elicopterul SMURD” transmit reprezentanții ISU Sibiu.

update accident grav pe dn 14 lângă mediaș - femeie inconștientă încarcerată

update accident grav pe dn 14 lângă mediaș - femeie inconștientă încarceratăupdate accident grav pe dn 14 lângă mediaș - femeie inconștientă încarcerată

Ultima oră

Comentariul meu