peste trei tone de ajutoare umanitare vor pleca de la sibiu pentru sinistrații din turcia și siria - radu scutea: "o reacție foarte bună din partea sibienilor"

Sinistrații din Turcia și Siria vor primi ajutoare umanitare din Sibiu, potrivit lui Radu Scutea, președinte al Filialei Județene a PMP Sibiu.

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Sibiu, în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac, au susținut vineri, 24 februarie, o conferință de presă ce a avut drept subiecte principale eșecul aderării României la Schengen și presiunile Rusiei asupra Moldovei. Pe plan local, una dintre inițiativele pe care acesștia au menționat-o este legată de strângerea unor ajutoare pentru sinistrații din Turcia și Siria, mulțumind tuturor persoanelor care s-au implicat.

„Am organizat o campanie umanitară de strângere de ajutoare pentru sinistrații din Turcia și Siria după cutremurele devastatoare care au avut loc acolo. Avem trei puncte de colectare, la Sibiu, la Avrig și la Mediaș și chiar una dintre încăperile sediului este în momentul acesta plină cu materiale de strictă necesitate pentru cei din zonele afectate. Sunt în momentul de față peste trei tone de ajutoare umanitare care vor fi duse către o asociație ce va organiza transportul spre zonele afectate. Sunt foarte bucuros că am avut o inițiativă la care a existat o reacție foarte bună din partea sibienilor” a transmis Radu Scutea, președinte al filialei Județene PMP Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu