managerii de la „radu stanca”, casa de cultură și „gong”, evaluați de primărie – toți au luat nota zece

O comisie din cadrul Primăriei Sibiu analizează, anual, activitatea pe anul anterior a instituțiilor de cultură din municipiu. Anul 2022 a fost unul plin, cu multe spectacole, la care au participat o mulțime de oameni. Managerii instituțiilor de cultură subordonate primăriei au reușit să atragă spectatori și să readucă din nou la viață orașul. Eforturile lor nu au trecut neobservate, iar în urma evaluării de management, cu toții au fost punctați cu nota zece. 

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” a obținut nota 10 la evaluarea managementului pentru anul trecut. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a readus și în 2022 ritmuri magice, cuvinte inspirate și noi talente în spațiile din interior, cât și pe străzile orașului. Spectacolul cu drone și lasere a fost unul dintre cele mai magice momente ale ediției de anul trecut. 

VEZI AICI CUM A FOST EDIȚIA FITS 2022

Activitatea managerială a lui Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong”, a fost evaluată cu nota 10. Adrian Tibu este directorul „Gong” din anul 2014, de când avea doar 26 de ani. A fost la acel moment cel mai tânăr director de teatru din țară și a fost cel care a readus „Gong”-ul la viață.  Datorită lui, copiii și tinerii au acum un apetit sporit pentru teatru. 

CITEȘTE AICI POVESTEA LUI ADRIAN TIBU ȘI CUM A REUȘIT SĂ READUCĂ COPIII LA TEATRU 

Activitatea managerului Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman, a fost evaluată de comisa Primăriei cu nota 10. Ovidiu Dragoman este sibianul „responsabil” de explozia culturală a orașului. El este cel care a pus pe picioare Agendele care acum finanțează zeci de evenimente culturale. 

CITEȘTE ȘI: Ovidiu Dragoman în cursa pentru nou mandat de manager la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – „Va fi ultima mea candidatură”

Ultima oră

Comentariul meu