Măgura Cisnădie se întărește din sezonul viitor - Poloneza Galinska a semnat pentru doi ani

Echipa de handbal Măgura Cisnădie a perfectat cel de-al doilea transfer pentru sezonul viitor, la echipa pregătită de Alexandru Weber urmând să ajungă interul stânga Emilia Galinska (30 ani), de la Zaglebie Lublin. Poloneza a semnat pentru doi ani cu Măgura, urmând să se alăture lotului din vară.

Componentă a naționalei Poloniei, alături de care a participat la Europeanul de anul trecut, Galinska a marcat 10 goluri în acest sezon, în cele două meciuri disputate de Zaglebie, în turul preliminar al EHF European League.  Viitoarea jucătoare a Măgurei nu va fi la prima experiență în străinătate. În Polonia, ea a evoluat pentru Zaglebie Lubin, Vistal Gdynia și Jelenia Gora, dar și afară a jucat trei ani în Germania, la Neckarsulmer, Borussia Dortmund și Union Halle Neustadt. Pe postul de inter stânga, Măgura le mai are sub contract pe rusoaica Gariaeva și turcoaica Caliskan, însă una dintre ele ar putea pleca la vară.

Prima jucătoare care a iscălit cu Măgura pentru sezonul următor a fost portarul croat Marta Batinovic de la Gloria Buzău. Acesta va suplini plecarea Anei Maria Măzăreanu, care va merge la Buzău.

 

Măgura Cisnădie se întărește din sezonul viitor - Poloneza Galinska a semnat pentru doi ani

 

Ultima oră

Comentariul meu