cazul câinilor bătuți cu bestialitate de un bărbat la țichindeal - poliția a deschis o anchetă în urma imaginilor publicate de ora de sibiu
Un bărbat din Țichindeal și-a bătut cu brutalitate proprii câini, aceștia fiind legați și vulnerabili. Biroul pentru Protecția Animalelor a demarat o anchetă. 
„Ora de Sibiu” a publicat joi, 23 februarie, mai multe imagini cu un bărbat din Țichindeal care fără pic de milă își înjunghia câinii cu o furcă în vara anului 2022. Din imagini se poate observa cum copilul încearcă să îl oprească pe agresor, însă acesta nici nu vrea să audă. Conform informaților de la poliție, nu au fost făcute sesizări pe numele bărbatului până în acest moment.
Însă, în urma imaginilor publicate, Poliția a demarat o anchetă. „În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care un bărbat agresează câini, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat de îndată verificări, pe baza cărora s-au sesizat din oficiu, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuirea animalelor, conform art. 25, alin. 3, lit. B din Legea nr. 205/2004 republicată. Din verificările efectuate, fapta s-a produs cel mai probabil în vara anul 2022. Cercetările în acest dosar continuă” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu