video scene barbare la țichindeal - un bărbat își bate câinii cu furca - animalele înlănțuite urlă de durere

O situație inimaginabilă a avut loc în Țichindeal vara trecută. Un bărbat s-a comportat ca o brută cu proprii câini, aceștia fiind legați și vulnerabili. 

Un cititor Ora de Sibiu ne-a transmis imagini sfâșietoare cu un bărbat din Țichindeal care fără pic de milă își înjunghia câinii cu o furcă. Situația a fost filmată vara trecută, dar imaginile au ieșit abia acum la lumină. Din imagini se poate observa cum copilul încearcă să îl oprească pe agresor, însă acesta nici nu vrea să audă.

„Cel din imagini este tatăl băiatului cu tentativa de omor de la Țichindeal de acum trei săptămâni. Eu am primit ieri imaginile și nu știu de ce a reacționat așa. Este foarte alarmant ceea ce se întâmplă. Nu cred că au intervenit autoritățile pentru că vecinilor li se pare o normalitate. Nu știu sigur, dar nu cred” ne-a spus Nicușor.

Citește și: Tentativă de omor în Țichindeal – Bărbat înjunghiat cu cuțitul în abdomen, dus în stare gravă la spital

Ora de Sibiu a trimis o solicitare către IPJ pentru a afla dacă au fost primite sesizări referitoare la acest caz. Vom reveni cu mai multe detalii.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Poliția animalelor trebuie să acționeze imediat .
    Să i se ia de urgență animalele și trimise la adăpostul de câini din Sibiu s-au lăsate libere .

  2. NA HAI SA VAD asa numita politie a animalelor cum se autosesiseaza…ca vad ca au avut timp de curand sa dea interviuri prin alte publicatii locale