simulare de incendiu la jumbo în sibiu

Pompierii sibieni au desfășurat, în cursul dimineții de joi, un exercițiu de amploare la un centru comercial din nordul municipiului Sibiu. Salvatorii se antrenează pentru a fi pregătiți în cazul în care s-ar produce o situație de urgență reală. 

simulare de incendiu la jumbo în sibiu

Pompierii ISU Sibiu au simulat un incendiu, joi dimineața, la Jumbo, în depozitul magazinului, unde au fost surprinse mai multe victime.

simulare de incendiu la jumbo în sibiu

Pompierii au acționat cu următoarele forțe: 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple.

ISU Sibiu desfășoară periodic astfel de exerciții, întrucât sunt benefice atât pentru antrenarea forțelor de intervenție cât și pentru întreaga comunitate. „În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu