măgura, eliminată din cupa româniei - cisnădia a pierdut la tg. jiu

Măgura Cisnădie a părăsit Cupa României, fiind eliminată joi seara, în optimi, după ce a pierdut jocul de la Tg. Jiu, 24-27 (13-14)  cu CSM.

Cum era de așteptat, CSM Tg. Jiu și Măgura Cisnădie au oferit joi, în optimile de finală ale cupei, un meci extrem de echilibrat, cu un final dramatic. A fost un duel de la distanță  al portarilor, Măzăreanu (Măgura) și Dzhukeva (Tg. Jiu) având prestații  bune.

În prima repriză, s-a mers cap la cap timp de 23 de minute, apoi gazdele s-au desprins la 13-10 în minutul 25. Măgura a revenit pe final de repriză, iar la pauză, Tg. Jiu conducea cu 14-13.  Sibiencele au trecut la conducere în repriza secundă, în care au reușit pentru prima dată să se distanțeze la două goluri, având 21-19 în minutul 47.

Revelația campionatului, Tg. Jiu a revenit imediat și a marcat trei goluri consecutive! Finalul a fost pe muchie de cuțit, era 24-24 în minutul 57.  La 25-24 în minutul 59, Măgura a avut atacul, dar l-a irosit și gazdele au marcat pe contraatac. Imediat, Guarieiro a ratat o aruncare de la 7 metri, iar în ultimele secunde, CSM a închis tabela: 27-24. Interul Angela Pușcaș de la gazde, convocată recent și la națională a fost de neoprit, reușind 10 goluri în acest joc.

Astfel, după patru ani la rând în cupele europene, echipa lui Alexandru Weber nu mai are nicio șansă să mai joacă sezonul viitor în Europa, fiind pe locul 9 în campionat.

Măgura: Măzăreanu, Pașca – Gariaeva 7, Bardac 5, Vălean 4, Guarieiro 2, Neagu 2, Gjorgjijevska 1, Caliskan 1, Tătar 1, Roșu 1, Jlezi, Tomescu. Antrenor: Alexandru Weber

Ultima oră

Comentariul meu