dragobetele, sărbătorit la liquid club - fetele cu pistoale cu vodkă te ”vânează” la party

Petrecerile sunt „în toi” la Liquid la sfârșitul acestei săptămâni. Două seri cu muzică din genuri diferite și o atmosferă pe măsură pentru cei care simt nevoia să se distreze pe cele mai actuale hit-uri.

Petrecerile încep de joi, 23 februarie, când la Liquid va fi sărbătorit Dragobetele, frumoasa sărbătoare care simbolizează iubirea. Petrecerea este dedicată studenților care au tânjit în sesiune după „sfântul” cinci. Fetele cu pistoale cu vodkă vor încinge seara, cum nu au mai făcut-o până acum. Fiecare participant va purta brățară care vă arăta dacă este singur, într-o relație sau într-o situație „complicată”. Cele mai tari hit-uri vor fi mixate de Dj Radu.

dragobetele, sărbătorit la liquid club - fetele cu pistoale cu vodkă te ”vânează” la party

Liquid Club, Sibiu îi așteaptă pe toți care au chef de distracție, cât și pe cei care vor să își găsească jumătatea la clubul de pe strada Someșului, la nr. 19. Intrarea costă  25 lei – early bird, 3o lei pentru accesul general, 55 lei pentru cupluri (doar online) și la intrare biletul va costa 30 lei. Acestea pot fi achiziționate online, iar rezervările se pot face la numărul de telefon: +40 757 467 764.
Sibienii sunt invitați și sâmbătă, 25 februarie, să danseze pe ritmuri balcanice la Liquid Club. Acum e momentul să îți faci cele mai tari amintiri cu prietenii la o petrecere. Dj Radu va face atmosferă și în seara de sâmbătă la clubul din Sibiu. Intrarea este liberă, iar pentru rezervări se poate suna la numărul de telefon: (0754) 957 066.

Ultima oră

Comentariul meu