sibian amendat cu 1.000 de lei pentru transport ilegal de lemne
foto: arhivă

Un sibian în vârstă de 29 de ani a fost depistat în timp ce transporta cu o căruță material lemnos pe raza localității Cârța. Polițiștii l-au verificat și au descoperit că omul nu avea documente legale de proveniență și transport. Bărbatul a fost amendat, iar lemnos a fost confiscat. 

„În cursul zilei de 21 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au continuat acțiunile specifice pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, ocazie cu care, în jurul orei 13:30, în localitatea Cârța, au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Alțâna, în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta cantitatea de 2,5 mc de lemn de foc, de esență plop, fără a deține documentele legale de proveniență și transport”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic responsabil în zonă.

Ultima oră

Comentariul meu