“restanțe” doar la puncte la fc hermannstadt - salariile sunt la zi. coman: “până joi se achită și bonusurile restante”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că echipa are stabilitate financiară, salariile fiind zi. În plus, în aceste zile se vor achita și bonusurile care erau restante, astfel că jucătorii lui Marius Măldărășanu trebuie să se concentreze doar la fotbal.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Le-am explicat că fiecare jucător trebuie să își calculeze bonusurile cu cele nouă puncte și vor primi până la ultimul leu, este normal, sunt punctele câștigate de ei pe teren. La echipă este stabilitate, jucătorii sunt cu salariile la zi, până joi își vor primi și bonusurile restante. Ne rămâne să jucăm fotbal și să credem în noi, e clar că băieții că și-au pierdut din încredere după penalizarea de 9 puncte. Valoarea jucătorilor este mult peste locul în clasament, dar trebuie să fim motivați, încrezători“a  precizat Dani Coman.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Președintele executiv al FC Hermannstadt, Dani Coman este sigur că Sibiul nu va avea probleme în play-out cu retrogradarea, chiar dacă la startul acestuia situația va fi strânsă în clasament. ”Eu am încredere în echipă și sunt convins că nu vom avea emoții cu retrogradarea, chiar dacă va fi un play-out intens. Ne gândim la modul în care vom evita retrogradarea, la finalul sezonului regular diferența dintre locul 7 și ultima clasată va fi de maxim 6,7 puncte, deci oricare echipă poate retrograda” a spus Dani Coman la Sport Total FM.

Următorul meci pentru trupa lui Marius Măldărășanu,  Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 14:3o și va conta pentru etapa 27 din Liga 1.

 

Ultima oră

Comentariul meu