petreceri cu muzică retro la caro și ”shot-uri” din partea casei pentru fete

Unul dintre cele mai îndrăgite cluburi din Sibiu a pregătit pentru ultimul weekend din luna februarie două seri de neratat, cu muzică de calitate și surprize pentru sibienii cu chef de distracție.

Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Caro a pregătit pentru vineri seară, 24 februarie, „Friday Party”, petrecerea ideală pentru cei care vor să danseze până dimineață pe cele mai tari hit-uri mixate de Dj Adriano. Distracția începe la ora 22:00, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0758 659 223. Mai mult, fetele vor fi răsfățate cu SHOT-URI GRATIS.

petreceri cu muzică retro la caro și ”shot-uri” din partea casei pentru fete

Sâmbătă, 25 Februarie, se anunță o seară dedicată iubitorilor de muzică retro. Sibienii și nu numai sunt așteptați să își reamintească de hit-urile și ritmurile anilor ’90. Atmosfera va fi întreținută de DJ Ben Boogner care va mixa cele mai renumite piese. Nu rata ocazia de a petrece alături de cei dragi pe melodiile tale preferate la „Retro Party”. Intrarea este liberă!

Nu pierde distracția din Caro, clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39, care a dat un suflu nou vieții de noapte din Sibiu. Dacă îți dorești să te distrezi până la orele dimineții și în acest weekend la Caro, nu rata petrecerile de vineri și de sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu