ovidiu dragoman în cursa pentru nou mandat de manager la casa de cultură a municipiului sibiu - „va fi ultima mea candidatură”

Primăria Municipiului Sibiu a publicat un anunț prin care transmite sibienilor că se poate depune noul proiect de management pentru Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, dar și pentru Teatrul Național “Radu Stanca”. Ovidiu Dragoman vrea să își depună din nou candidatura pentru Casa de Cultură. 

Ovidiu Dragoman, actual manager al Teatrului de Balet Sibiu și a Casei de Cultură a Municipiului Sibiu vrea să își depună din nou candidatura, iar obiectivelor pe care le va avea vor merge pe aceeași linie ca și până acum. „Sigur că îmi voi depune candidatura și anul acesta. Obiectivele le voi discuta în fața comisiei, însă în mare, ținând cont de rezultatele instituției, mergem pe aceeași linie. Sunt și câteva idei noi, dar ceea ce merge bine nu trebui stricat” ne-a spus Dragoman.

Ultima candidatură pentru Casa de Cultură

Întrebat ce reprezintă această etapă pentru el, Ovidiu Dragoman ne-a mărturisit că aceasta va fi ultima sa candidatură, urmând ca la finalul ei să iasă la pensie. „Aceasta reprezintă ultima mea candidatură, pentru că vine vremea să îi lăsăm și pe alții mai tineri și ne să ne ducem pensia. Este o decizie finală” ne-a spus acesta.

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu asigură cadrul desfășurării programelor culturale și sportive de interes, elaborează strategii pentru atragerea și implicarea publicului în fenomenul cultural artistic, încurajează creațiile și formele de artă clasică. Mai multe detalii despre anunț proiect de management se pot găsi aici.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu