un mire s-a trezit la nuntă cu fostele iubite care au organizat un protest - ”te vom distruge”
foto Digi24

Un bărbat este „eroul” unei povești virale în China, după ce o parte din fostele lui iubite au venit la nunta lui și au protestat față de modul în care acesta tratează femeile, amenințând în același timp că îl vor „distruge”.

Mirele, pe nume Chen, din provincia Yunnan, sud-vestul Chinei, a fost șocat când șase din fostele lui iubite au venit la nunta lui, care a avut loc pe 6 februarie, cu un banner pe care era scris: „Suntem fostele iubite ale lui Chen, relatează Digi24.

Astăzi te vom distruge”, potrivit South China Morning Post. Într-un clip filmat în timpul nunții, femeile stau tăcute în mijlocul unei alei, tinând în mâini bannerul roșu.

Protestul lor a atras atenția unor nuntași, care s-au dus să le întrebe ce se întâmplă. „M-a pus într-o situație foarte neplăcută. Am și avut o ceartă pe tema asta cu proaspăta mea soție”, a declarat Chen pentru o sursă locală după incident.

Chen nu a dat detalii despre modul în care au decurs relațiile trecute, dar a spus că regretă sincer modul în care s-a comportat și i-a sfătuit pe alți bărbați să fie atenți la modul în care își tratează partenerele. „Trebuie să fii loial iubitei tale și să nu o înșeli”, a mai spus Chen.

Ultima oră

Comentariul meu