b&m, cel mai nou second-hand din sibiu - haine de calitate, aduse din germania, la prețuri avantajoase

Hainele la o calitate premium nu se găsesc doar în magazinele din mall, mai nou, second hand-urile reprezintă locurile ideale de unde poți să îți cumperi obiecte vestimentare de calitate care arată ca în magazin. Prețurile sunt și ele unele avantajoase, perfecte pentru buzunarele fiecăruia.

Un concept nou de second-hand a luat naștere în luna ianuarie la Sibiu. B&M nu este doar un second-hand obișnuit, ci în același timp și un outlet. La magazinul de pe strada Tribunei, nr. 23,  găsești haine noi și la modă, aduse tocmai din Germania. La B&M se pune accent pe obiectele vestimentare de cea mai bună calitate, la prețuri cât mai mici. „Crema” este reprezentată de hainele noi, cu etichetă, respectiv rochii de ocazie, fuste sau bluze.

Gama de produse este una vastă la magazinul B&M. Într-o locație spațioasă și luminoasă, sibienii sunt așteptați să probeze haine de firmă și nu numai la prețuri avantajoase. De la pantaloni, geci de primăvară, sacouri tricouri până la genți din piele sau de o calitate superioară, toate sunt aranjate pe umerașe în cel mai frumos mod, pentru a fi cât mai ușor de găsit produsul care ți se potrivește.

B&M nu îți oferă doar sute de obiecte vestimentare în cea mai bună formă pentru femei și bărbați, ci și un spațiu plăcut în care să te simți în largul tău atunci când vrei să mergi la shopping. Indiferent că vorbim despre o nuntă, o întâlnire sau o seară de film, la B&M poți să găsești o ținută de invidiat, la un preț mic.

Pentru cei care vor să fie la curent cu hainele noi apărute în magazinul de pe strada Tribunei, nr. 23), pot urmări și pagina de Facebook B&M – second hand + outlet.

Ultima oră

Comentariul meu