sibianul viorel teacă se gândește să se retragă din poliție - „a fost o onoare”

Polițistul sibian Viorel Teacă a postat  sâmbătă pe rețele de socializare un filmuleț care lasă loc interpretărilor. În videoclipul „A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă Iubesc”, îndrăgitul polițist apare cântând la pian.

Internauții s-au grăbit să îi ureze fie pensionare frumoasă, fie că este un exemplu de urmat pentru viitorii polițiști, cei mai mulți concluzionând că Viorel Teacă urmează să se retragă din Poliție. În scurt timp videoclipul a strâns peste 2.000 de aprecieri și zeci de comentarii. „Ce păcat ca va retrageți!”, „Felicitări! Pensie lungă și să te bucuri de „libertatea” din afara sistemului”, „Nu trebuie să plece din Poliție, avem nevoie de polițiști ca dumnealui” și comentariile continuă să apară.

Citește și: VIDEO Experiment cu îmbrățișări făcut de Viorel Teacă – Sibienii au fost reticenți la gestul polițistului

Contactat de Ora de Sibiu, Viorel Teacă nu a vrut să comenteze mai multe detalii referitoare la subiectul retragerii sale din Poliția Română, însă a confirmat că se va retrage din poliție la un moment dat. „A fost o onoare să lucrez pentru Poliția Română, nu neapărat trebuie să plec că s-a întâmplat ceva. Chiar și dacă ar fi fost să plec mai devreme, am fost ieri la meciul dintre FC Hermannstadt și UTA și o mulțime de oameni au vrut să facă poze cu mine și m-am gândit «Cum să plec? » ”, spune polițistul.

Sibianul Viorel Teacă a strâns o comunitate în mediul online după ce a devenit cunoscut prin filmulețele pe care le postează pe rețelele de socializare.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu