măgura cisnădie are duminică seara meci dificil cu gloria buzău

Măgura și SCM Gloria Buzău se înfruntă duminică, 19 februarie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Cisnădie.

Biletele se vând de duminică și la Sala Polivalentă, prețul tichetelor fiind de 15 lei/tribună și 10 lei/peluze.

După 16 etape de campionat, Măgura este pe locul 10, cu 16 puncte, în timp ce Buzăul este pe 4, având 34 de puncte. Meciul se anunță a fi unul foarte echilibrat, ambele echipe având mare nevoie de puncte. Cisnădie vrea să evadeze din zona locurilor de baraj, pentru că doar trei puncte o despart de locul 11, ocupat de Mioveni. Măgura Cisnădie a pierdut la scor joi seara, 23-35 în deplasare cu liderul CSM București, într-un joc din etapa a 16-a a Ligii Florilor.

În schimb, după un tur bun, Buzăul este în scădere de turație odată cu venirea noului antrenor, Dan Anca și are emoții pentru a obține un loc de cupă europeană în sezonul viitor. Duminica trecută, a câștigat la limită la Buzău, 25-24 cu CSM Tg. Jiu.

Antrenorul sibiencelor, Alexandru Weber (Foto: CSM București) are două absențe în lot, Mitrache și Abed Kader, însă pe teren ar putea reveni portarul M. Pașca. Tehnicianul speră ca echipa sa să îmbunătățească faza ofensivă, să elimine ratările și greșelile neforțate, caz în care poate obține duminică seara un succes important.

Federația de Handbal a delegat un cuplu internațional,  R. Iliescu /P. Manea (ambii din București), în timp ce observator este fostul arbitru internațional  O. Pripas (Rm. Vâlcea).

Ultima oră

Comentariul meu