video baba alhassan ar putea reveni pe teren într-o săptămână - ”poate săptămâna viitoare voi fi apt de joc”
foto LPF.ro

Mijlocașul central al echipei FC Hermannstadt, Baba Alhassan (23 ani) s-a întors din vacanța de iarnă cu o fractură la braț, a fost operat, iar ghanezul va reveni pe teren în scurt timp.  Sosit în toamna anului 2020 la Sibiu de la Valladolid, Alhassan a devenit un jucător-cheie pentru Hermannstadt, alături de care a și promovat în Liga 1, iar în prima parte a sezonului a impresionat.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

Mijlocașul central cu profil defensiv așteaptă să revină la fel de puternic precum în startul sezonului. ”Mă simt bine, au trecut șase săptămâni de la operație, nu mai am dureri, dar trebuie să mă recuperez complet, ca să revin puternic și bine pregătit fizic. M-am întors la antrenamente, dar mai am nevoie de cel puțin o săptămână ca să revin la meciuri. Poate săptămâna viitoare voi fi 100% apt de joc. Este greu să mă antrenez, dar la braț nu este așa de dureros ca la picior, nu este așa dificil și o pot suporta” a spus Baba.

Ghanezul este convins că FC Hermannstadt va relua șirul evoluțiilor bune din toamnă.  ”Suntem într-o situație dificilă acum. Uneori joci rău și câștigi, alteori este invers, așa este în fotbal. Muncim mult la antrenamente, să ne revenim, ca să câștigăm meciuri și puncte. Avem nevoie iarăși de victorii. Cu siguranță, ne vom reveni!” a asigurat Baba Alhassan. Africanul a evoluat în 16 jocuri anul trecut pentru Hermannstadt, reușind și șase goluri.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

”Am avut câteva oferte”

Ghanezul a avut câteva oferte interesante pentru această iarnă, dar orice discuție s-a închis după accidentare. ”Am avut câteva oferte, dar în fotbal nu se întâmplă mereu ce își dorești.  E trist, dar acesta este destinul meu. Știu că am avut câteva oferte, dar s-a întâmplat să mă accidentez și vom vedea în vară ce va fi” a mai spus ghanezul, care visează să joace în Premier League.

Baba Alhassan ar putea reveni pe teren în partida din etapa a 27-a a Ligii 1, când sibienii vor juca în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Ultima oră

Comentariul meu