remiză între fc hermannstadt și uta, după un meci spectaculos - sibiul rămâne în zona retrogradării
Foto - FC Hermannstadt / Facebook

După un meci frumos, Hermannstadt și UTA au terminat la egalitate sâmbătă, scor 0-0, într-un joc disputat pe noua arenă din Sibiu și care a contat pentru etapa a 26-a din Liga 1.

Susținute de două galerii frumoase, care au făcut o atmosferă electrizantă sâmbătă în tribunele Municipalului din Sibiu, Hermannstadt și UTA au oferit un meci spectaculos, cu multă determinare și ocazii mari, dar încheiat fără gol.

UTA a fost mai periculoasă în startul partidei, dar portarul Letica a fost la post la șuturile lui Milosevic și R. Pop. Sibienii au marcat în minutul 12, prin Ene, cu capul, după o lovitură liberă, dar fundașul era în ofsaid în momentul centrării. În minutul 37, după un corner, Idriz Batha de la UTA trimite cu capul, puțin peste poartă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Și partea secundă a fost la fel de electrizantă. În minutul 61, Opruț și Paraschiv au fost blocați în careu de fundașii oaspeților. În minutul 70, arădenii au mai avut o ocazie mare, când Ubbink, singur din 6 metri șutează tare, pe jos, dar Letica scoate salvator.  Pe final, ambele echipe au căutat lovitura decisivă. Sibiul a mai avut o ocazie uriașă în minutul 83, după o fază splendidă, la care Paraschiv a sărit peste minge și Petrescu a șutat slab, cu latul din 12 metri, pe lângă poartă.  Apoi, Bărbuț are o acțiune excelentă pe flancul drept, pasează pe jos și șutul lui Oroian este blocat de un fundaș arădean!  UTA este și ea foarte periculoasă în minutul 89, Willie trage bine din 12 metri și Letica salvează de la vinclu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

S-a terminat 0-0 și Hermannstadt rămâne fără victorie în cele cinci jocuri din acest an. În clasamentul Ligii 1, Sibiul a urcat momentan pe 11, cu 26 de puncte, devansând-le la golaveraj pe Voluntari și Argeș, echipe care au însă un meci mai puțin disputat.

Hermannstadt: Letica – Butean, Ene, Antoche, Opruț – Mino, Biceanu (Petrescu 62) – Balaure (Bărbuț 62), Limaj (Buhacianu 81), C. Popescu (Oroian 75) – Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu.

 

Ultima oră

Comentariul meu