Râsete și bucurie cu actorul Pavel Bartoș, Sibiu - Zeci de sibieni au venit să vadă „Ramon””

Îndrăgitul actor Pavel Bartoș și regizorul Jesus Del Cerro au fost întâmpinați de „un val” de fani la CineGold Sibiu, la proiecția de gală a filmului „Ramon”, de sâmbătă, 18 februarie. Actorul a făcut atmosferă înainte de film, la fel cum se face observat și în spatele ecranelor, cu o energie debordantă și cu glumele tot timpul pregătite.

Primul lung metraj al lui Pavel Bartoș se difuzează în toate sălile de cinema din țară. La Sibiu, actorul s-a fotografiat cu fanii, a dat autografe și a vorbit despre filmul pe care visa să îl facă în urmă cu cinci ani, iar care în urmă cu trei ani a devenit realitate când i s-a alăturat regizorul Jesus Del Cerro în proiectul „Ramon”. „Ca și producător trebuie să aduni resurse. În vremurile acestea teribile, să aduni resurse este enorm de greu, dar cu multă muncă și cu faptul că am avut noroc că visul meu a devenit și visul lui Jesus Del Cerro, ne-am făcut co-producători și am reușit să facem filmul”, spune Pavel Bartoș.

Râsete și bucurie cu actorul Pavel Bartoș, Sibiu - Zeci de sibieni au venit să vadă „Ramon””

Recunoscut pentru glumele și naturalețea sa, Bartoș a făcut atmosferă la Sibiu, unde a spus că se simte extraordinar. Dacă pentru unii obiectivul turistic preferat este o clădire sau un loc anume, pentru actor obiectivul preferat este însuși publicul din Sibiu, a glumit Pavel.

„Ramon” este o comedie romantică, de acțiune și, mai ales, pentru toate vârstele.„Vrei să te bucuri de viață? Vrei să îți reamintești că viața e mult mai simplă și că noi o complicăm. Vrei să te bucuri în fiecare zi, nu doar de Paște sau de Crăciun? Vino la Ramon!”, îi îndeamnă Bartoș pe sibieni.

VEZI ȘI: LIVE Pavel Bartoș și Jesus Del Cerro se întâlnesc cu fanii la Cinegold Sibiu

Râsete și bucurie cu actorul Pavel Bartoș, Sibiu - Zeci de sibieni au venit să vadă „Ramon””

„Ar trebui să se facă mai multe filme în afara Bucureștiului”

Regizorul spaniol Jesus Del Cerro vede Sibiul ca fiind un „potențial loc de filmare” pentru că este un oraș frumos. „Eu am mai venit la Sibiu în 2007 când a fost Capitală Culturală. Filmele se fac în mod normal în capitale precum Madrid sau București, dar și Sibiul este un oraș frumos. Nu știu dacă aș locui în Sibiu, dar știu că poți să filmezi în Sibiu.  Cred că ar trebui să se facă mai multe filme în afara Bucureștiului”, spune regizorul.

Râsete și bucurie cu actorul Pavel Bartoș, Sibiu - Zeci de sibieni au venit să vadă „Ramon””

Reacția oamenilor la film este foarte importantă pentru cei doi co-producători. Jesus Del Cerro a văzut un răspuns pozitiv din partea publicului care a fost la filmul „Ramon”. „Noi am văzut că oamenii râd mult la film și eu cred că după o oră jumătate de film, oamenii ies mai fericiți. Pentru noi este foarte important lucrul acesta”, spune regizorul.

Filmul „Ramon” poate fi văzut și zilele următoare la CineGold Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică