foto video reduceri la paturi tapițate și multe alte oferte la salonul de mobilă și târgul imobiliar – se vând chiar și apartamente în dubai

La fel cum ne-a obișnuit și până acum, Salonul de Mobilă și Târgul Imobiliar de la Redal Expo a pregătit o gamă vastă de produse de mobilă, electrocasnice, dar și case și apartamente la prețuri accesibile în cele mai bune zone din Sibiu. Firme renumite de mobilă din toată țara și-au dat întâlnire la evenimentul din perioada 17-19 februarie.

Producători de mobilă locali, dar și veniți din restul țării precum Timișoara, Sighetu Marmației sau Pitești expun zeci de obiecte de mobilă de calitate și la modă. Salonul de Mobilă și Târgul Imobiliar este ideal pentru sibienii care își doresc să achiziționeze o casă sau pentru cei care vor să cumpere mobilă pentru locuință. Produsele expuse la târg variază de la paturi tapițate, canapele extensibile de calitate, mobilă din lemn masiv de sufragerie până la electrocasnice.

Oferte de neratat la mobilă de calitate

Fiecare producător a pregătit pentru acest weekend oferte atractive astfel încât sibienii să se bucure de cele mai bune prețuri. Paturile tapițate și mobilierul din lemn masiv pot fi achiziționate acum la cele mai bune prețuri, cu până la 40% reducere.

„Venim în mod regulat la acest târg pentru a veni aproape de clienții din Sibiu și împrejurimi cu mobilă de calitate. Avem produse din lemn masiv, clasice. Îi așteptăm pe sibieni cu mare drag ca să le înfrumusețăm casele. Pot achiziționa mobilă de living, de dormitor sau sufragerie. Putem face și mobilă la comandă. Fiecare târg vine cu ofertele lui, așa că avem discount-uri”, spune Florina Pirciu, director economic al firmei Alprom.

Paturile tapițate sunt în trend anul acesta. La Salonul de Mobilă se pot găsi modele diferite în zeci de nuanțe la modă. Confortul este și el prioritar, iar la Rredal Expo poți găsi în acest weekend saltele la oferte de neratat. „Suntem producători de paturi și saltele de la Timișoara. Avem produse foarte bune, avem oferta de 40% reducere și vă așteptăm cu drag de vineri până duminică. La noi se găsesc paturi, saltele, perne. Avem fermități la saltele pentru toată lumea, avem prețuri extraordinare și vă așteptăm cu drag”, spune Simona Tănase, consilier vânzări la Timflex.

Cei care preferă mobila clasică, din lemn masiv, au numeroase opțiuni. De exemplu, la standul Simex se găsesc produse unicat, care pot completa sufrageria sau dormitorul oricărui client. „Sibienii ne pot vizita la stand în perioada târgului la care am adus produsele consacrate ale Simex-ului, cu piese din sufrageria Firenze, cu un dormitor alb cu patină aurie și evident cu catalogul de unde clienții pot să își aleagă din paleta noastră de mobilier care este foarte vastă. Am pregătit și oferte personalizate”, spune Bianca Mirea, reprezentant al firmei Simex.

Mai mult, la Salonul de Mobilă sunt prezente și firme care fac mobilă de bucătărie sau sufragerie la comandă. HLZ este o companie locală, prezentă la Redal Expo, care oferă posibilitatea sibienilor să își realizeze propria mobilă de bucătărie în funcție de preferințe.

foto video reduceri la paturi tapițate și multe alte oferte la salonul de mobilă și târgul imobiliar – se vând chiar și apartamente în dubai

Imobiliare în Dubai direct de la dezvoltator

Piața imobiliară devine din ce în ce mai atractivă pentru românii care vor să învestească în imobiliare sau chiar își doresc să cumpere o locuință în Dubai. „Imobiliare Dubai” este agenția care îți poate îndeplini visele și se află la Redal Expo în acest weekend pentru a da cât mai multe informații despre posibilitatea de a investi în imobiliare, în Emiratele Arabe Unite.

„Îi așteptăm pe sibieni cu cele mai bune oferte. Avem contracte exclusiviste cu cei mai mari dezvoltatori din Dubai, printre care „Damac”. Avem prețuri pentru toată lumea, avem opțiunea de plată în rate direct de la dezvoltator, fără nici un fel de comision, investiții foarte bune pentru toți sibienii. Prețurile sunt foarte avantajoase, Dubai fiind la momentul actual cel mai accesibil lux din toată lumea”, spune Ioana Dorohoi, consultant manager la Imobiliare Dubai.

foto video reduceri la paturi tapițate și multe alte oferte la salonul de mobilă și târgul imobiliar – se vând chiar și apartamente în dubai

Evenimentele expoziţionale vor avea loc între 17-19 februarie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Intrarea va fi liberă, vineri între orele 12 și 19, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Ultima oră

Comentariul meu