nominalizarea „municipalului” în cursa pentru stadionul anului 2022 – fodor: „suntem onorați. îi invit pe sibieni să voteze!”

Stadionul Municipal din Sibiu a intrat în cursa pentru titlul de „Stadionul anului 2022”. Arena din orașul de pe Cibin participă la această competiție deoarece, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare, a atras atenția specialiștilor. Astrid Fodor, edilul orașului, spune că nu primăria a făcut această nominalizare, ci demersurile de includere în concurs au venit din partea unui site specializat. În acest context, Fodor îi invită pe sibieni să participe la vot. 

Stadionul Municipal a fost nominalizat pentru titlul de „Stadionul anului”. Primarul Astrid Fodor spune că este o onoare, mai ales în contextul în care nu primăria a înscris arena în concurs.

VEZI AICI CUM POȚI VOTA

„Suntem onorați că Stadionul Municipal Sibiu a atras atenția unui site specializat pe stadioane. Nu Primăria Sibiu a făcut aceasta nominalizare, ceea ce face și mai îmbucurătoare includerea într-un concurs în care au intrat arene finalizate în 2022 din întreaga lume, unele cu un buget și o capacitate mult mai mare decât am avut în Sibiu. Din punctul meu de vedere, chiar și nominalizarea este un câștig ca vizibilitate, dar și o confirmare că investiția Sibiului este apreciată. Îi invit pe sibieni să voteze până în 14 martie, arătându-și mândria locală pentru un obiectiv construit din fondurile orașului. Și nu numai pe sibieni îi invit, ci pe fanii fotbalului din România pentru că reamintesc că Stadionul din Sibiu este construit la standardele necesare pentru a găzdui meciuri de Liga 1 din țară, dar și competiții UEFA”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, primarul Astrid Fodor.

Doar două stadioane din România sunt nominalizate pentru acest titlu, și anume Stadionul Municipal Sibiu și Stadionul Rapid-Giulești.

Ultima oră

Comentariul meu