”municipalul” din sibiu în cursa pentru ”stadionul anului 2022” în lume - puteți vota până în 14 martie

Stadionul Municipal Sibiu a fost nominalizat pentru titlul de „Stadion anului 2022”. Pe lângă acesta, doar Stadionul Rapid-Giulești mai participă din România la această competiție.

Lista cu stadioanele lumii care participă la această competiție a fost publicată pe StadiumDB .com, iar cei care vor să își voteze stadionul preferat o pot face până pe 14 martie la miezul nopții. Oamenii pot acorda voturi între una și cinci stele.

„Pentru a vota, vă rugăm să selectați din lista de 23 de candidați „cele mai bune cinci” stadioane , acordând 5 stele celui mai bun stadion, 4 stele celui de-al doilea și analogic cu 3, 2 și 1 stea. Nu uitați să selectați cinci stadioane, altfel votul dvs. nu va fi luat în considerare! Când toate punctele sunt distribuite, apăsați butonul <<Votați>> de sub listă. Și gata, contribuția ta este apoi acceptată” se apară pe pagina concursului.

Citește și: Imagini noi cu Stadionul Municipal – Arena de cinci stele a Sibiului arată excepțional

Istoria Stadionului Municipal Sibiu începe în 1927

Fiecare stadion înscris are o descriere pe site, iar Stadionul Municipal Sibiu are o istorie destul de bogată. Construit prima dată în 1927 acesta a suferit mai multe modificări de-a lungul timpului, printre care cele mai memorabile au avut loc în perioada 1977-1981, când s-au construit tribunele.

În decembrie 2017, orașul a semnat un contract de modernizare a stadionului, iar lucrările au fost finalizate în 2022. Stadionul are o amenajare de fotbal și atletism și tribune cu o capacitate totală de 12.363 de spectatori.  Pe 10 decembrie 2022, pe stadion s-a disputat primul meci de ligă, în care gazdele l-au învins pe liderul clasamentului Farul Constanța cu 4:0.

Citește și: Sibienii s-au înghesuit să vadă bijuteria de cinci stele a orașului – Stadionul Municipal i-a dat pe spate: “Este foarte frumos, grandios, încăpător”

Ultima oră

Comentariul meu