indivizii care au răpit-o pe tânăra din arpașu de jos au fost arestați preventiv

Cei doi indivizi care au răpit-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani din Arpașu de Jos au fost arestați preventiv. Aceștia sunt cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au băgat-o pe femeie cu forța într-o mașină și au dus-o într-un oraș din județul Alba. 

„În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Avrig a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările în acest caz continuă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că, în cursul nopții de miercuri spre joi, un bărbat din Arpașu de Jos a sunat la 112 și a anunțat că fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a fost răpită, în aceeași noapte, din fața casei, de un individ. Acesta a băgat-o cu forța într-o mașină și s-a făcut nevăzut. Oamenii legii au început căutările, astfel că, după câteva ore, au găsit-o pe femeie într-un imobil din localitatea Blaj.

Ultima oră

Comentariul meu