BC CSU Sibiu a încheiat amiabil colaborarea cu Bariș Çağan Özkan, urmând ca jucătorul să își continue cariera în Turcia.

În vârstă de 28 de ani, baschetabistul cu dublă cetățenie, turcă și română s-a aflat la prima experiență în țara noastră, el evoluând până la transferul din vară doar în Turcia.

În galben-albastru, conducătorul de joc născut la Brașov a strâns 10 prezențe în Liga Națională de baschet masculin și a avut cifre statistice de 4.8 puncte, 2.1 pase decisive și 1.2 recuperări în 16 minute petrecute în medie/meci. Cel mai bun meci al sezonului pentru Bariș a venit contra lui SCM U Craiova, când a reușit să-și treacă 12 puncte, 2 pase decisive și o recuperare. Acesta nu ma jucase însă din 17 decembrie pentru sibieni, de la partida cu Miercurea Ciuc. Ulterior, a fost reactivat Andrei Calnicenco, de care se pare că Sibiul s-a despărțit recent.

În acest moment, Sibiul mai are în lot doar cinci străini, după ce normele impuse de Federația de Baschet sunt  cu doi români permanent pe teren la fiecare meci.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu