csc 1599 șelimbăr a adus doi juniori de la interstar sibiu - ”vor mai veni și alți tineri talentați”

Juniorii Casian Soare și Robert Gliga (FOTO: CSC 1599 Șelimbăr) au semnat primul lor contract de fotbaliști profesioniști, în baza parteneriatului dintre CSC 1599 Șelimbăr și Interstar Sibiu.

După venirea la echipă a antrenorului  Claudiu Niculescu, 4-5 juniori de la Interstar Sibiu s-au pregătit periodic cu echipa de seniori a CSC 1599 Șelimbăr. Doi dintre ei au atras atenția tehnicianului, astfel că Casian Soare și Robert Gliga au iscălit contracte de profesioniști cu Șelimbăr pentru doi ani și jumătate.

Robert Gliga (17 ani) evoluează pe postul de fundaș stânga, iar Casian Soare (16 ani)  este mijlocaș central, ambii făcând pasul la echipa de seniori după ce au fost crescuți de Interstar.

Președintele secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban este convins că sub comanda lui Claudiu Niculescu vor mai ajunge și alți juniori talentați. ”Promovarea acestor doi tineri talentați este doar un prim pas în ceea ce înseamnă evoluția proiectului nostru. Sosirea lui Claudiu Niculescu la echipa noastră și dorința lui de a lucra cu jucători tineri ne-a determinat să oferim mai multă atenție fotbaliștilor de perspectivă. Promovarea acestor tineri se datorează colaborării foarte bune pe care noi o avem cu FC Interstar Sibiu, cu siguranță nu ne vom opri aici și sunt convins că pe viitor vor mai face pasul spre echipa de seniori și alți tineri talentați”, a declarat Remus Șerban, președintele secției fotbal a CSC 1599 Șelimbăr

Casian Soare și Robert Gliga au efectuat și pregătirea de iarnă alături de CSC 1599 Șelimbăr, fiind prezenți și în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea.

Robert Gliga  este fericit de șansa ivită și visează la clipa debutului în Liga a II-a. ”Sunt fericit că am semnat primul meu contract și sper să debutez cât mai repede. M-am acomodat ușor, ușor cu echipa, băieții m-au primit bine și acomodarea a fost mai ușoară”, a declarat tânărul fundaș stânga al ”călăreților roșii”.

Casian Soare s-a declarat încântat de oportunitatea de a face pasul la nivelul eșalonului secund încă de la vârsta de 16 ani. ”Mulțumesc conducerii clubului pentru oportunitatea oferită. O să mă pregătesc la fel de serios ca până acum și îmi doresc să debutez cât mai repede într-un meci oficial pentru CSC 1599 Șelimbăr”, a anunțat și  Casian Soare.

Caius Băra, mulțumit de colaborarea cu Șelimbăr:  ”S-a ridicat o barieră”

Caius Băra, președintele Interstar Sibiu speră ca în perioada următoare mai mulți jucători să facă pasul spre echipele de seniori.  ”În primul rând este un pas important în cariera lor. Pentru noi înseamnă mult parteneriatul cu CSC 1599 Șelimbăr. Faptul că mai promovează câte un copil la seniori, este o mândrie. Avem foarte mulți copii valoroși în club care pot face obiectul de interes pentru cluburile din primele două ligi. Le mulțumesc părinților pentru receptivitate, antrenorilor de la grupele noastre pentru munca depusă. Cred că este important s-a ridicat o barieră și clubul din Șelimbăr și-a îndreptat atenția spre juniorii noștri, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp la noi în județ. Și ceilalți copii sunt valoroși acesta fiind doar un început” a precizat președintele clubului Interstar.

csc 1599 șelimbăr a adus doi juniori de la interstar sibiu - ”vor mai veni și alți tineri talentați”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu