cel mai nou magazin lensa se deschide la shopping city sibiu, cu reduceri de 80%, premii pentru primii 60 de clienți și consultații optometrice gratuite

Începând din acest weekend, sibienii sunt așteptați la cel mai apreciat magazin de optică din România, Lensa, în noul spațiu deschis la Shopping City Sibiu. Cele mai noi tendințe în materie de ochelari de vedere și de soare, dar și lentile de contact și accesorii sunt acum la îndemâna tuturor clienților centrului comercial. Noul showroom e dotat cu un cabinet optometric propriu unde pot fi programate consultații și vine cu o ofertă diversificată, într-un spațiu generos de circa 75 metri pătrați. Magazinul e situat la parter, vis-à-vis de Smyk, la baza scărilor rulante. Acesta este al doilea magazin Lensa din Sibiu și cel de-al 40-lea din rețeaua brandului din România.

cel mai nou magazin lensa se deschide la shopping city sibiu, cu reduceri de 80%, premii pentru primii 60 de clienți și consultații optometrice gratuite

Noul shop Lensa vine cu oferte atractive și oferă sibienilor ocazia să fie mereu în ton cu moda, la prețuri accesibile, ei putând alege dintre cele peste 560 de modele de ochelari de vedere și de soare, de la branduri de top precum Ray Ban, Tommy Hilfiger, Versace, Michael Kors, Polarizen și altele, dar și accesorii și soluții de întreținere. Totodată, ei vor primi consultații optometrice complet gratuite, acest lucru fiind posibil exclusiv cu programare. Programările pot fi efectuate în magazin, dar și online, accesând website-ul companiei, Lensa.ro, secțiunea Consult Gratuit.

Veștile bune continuă pentru sibieni: primii 60 de clienți care vin la noul magazin din Shopping City Sibiu vor beneficia de premii garantate. Mai mult de atât, la efectuarea oricărei achiziții, Lensa oferă prin tragere la sorți 10 vouchere de 100 lei și 50 de soluții oftalmologice Systane. De asemenea, toți clienții care aleg să își achiziționeze produse de optică din noul magazin Lensa beneficiază de reduceri de până la 80% la mii de produse din portofoliul retailerului, deoarece în această perioadă compania derulează online și în magazine campania de Lichidări de stoc.

cel mai nou magazin lensa se deschide la shopping city sibiu, cu reduceri de 80%, premii pentru primii 60 de clienți și consultații optometrice gratuite

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu