video jucătoarea măgurii cisnădie, elena gjeorgjievska așteaptă revirimentul echipei - ”mergem înainte, urmează meciuri importante”

Interul dreapta de la Măgura Cisnădie, Elena Gjeorgjievska (32 ani) a marcat un gol în disputa de joi seară, cu CSM București, pierdută de sibience cu 23-35. Macedoneanca a jucat doar 19 minute în meciul cu CSM, ea revenind de câteva săptămâni după o accidentare la umăr care a ținut-o pe tușă cinci luni. De altfel, antrenorul Alexandru Weber a menționat deseori că Gjeorgjievska nu este încă la capacitate maximă, inernaționala macedoneancă neavând încă ritm de joc după pauza lungă.

”Știam că CSM București este o echipă foarte puternică, noi ne bucurăm să jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat și care are evoluții foarte bune și în Liga Campionilor. Noi am încercat să dăm tot ce putem, dar asta a fost situația și trebuie să ne bucurăm de acest meci. Mergem înainte, urmează meciuri importante pentru noi. Trebuie să învățăm din acest meci. Sper să continuăm cu rezultate bune” a spus Elena Gjeorgjievska după jocul din Polivalenta din București, contra CSM-ului.

În meciul din Capitală, doar coordonatorul de joc Elena Roșu a fost integralistă și a jucat toate cele 60 de minute. Au mai jucat aproape toată partida Marilena Neagu (59 minute), Ana Maria Măzăreanu (58 minute) și Valentina Bardac (56 de minte).

 

 

Ultima oră

Comentariul meu