video achiziționează un produs nou, fără bani – la liquid money – așii amanetului se acceptă schimburi

Schimbul de obiecte este un obicei care a devenit istorie, cu toate că zeci de lucruri stau uitate în colțul camerei care pot fi valorificate. Casa de amanet Liquid Money – Așii Amanetului vine în ajutorul sibienilor și le oferă șansa să valorizeze aceste obiecte prin intermediul unui schimb avantajos.

Dacă îți dorești un lucru la care ai visat de mult timp sau care ți-ar fi util, banii nu mai reprezintă acum o problemă. La Liquid Money ai șansa să schimbi lucrurile care nu îți mai sunt de folos cu bijuterii, ceasuri, obiecte decorative unicat, telefoane sau electronice, astfel încât „trocul” să fie corect și avantajos pentru client. Sibienii și nu numai au acum șansa să își achiziționeze inelul mult visat sau tabloul care se potrivește perfect în sufragerie, fără bani, ci doar oferind la schimb un bun de care nu mai au nevoie.

„Este foarte important că la Liquid Money dacă îți dorești un anumit bun pe care îl avem în magazin nu este necesar să ai bani. Noi acceptăm și schimburile de obiecte sau vechiul troc. Ai un obiect care nu îți mai este folositor, de care te-ai plictisit, pe care vrei să îl valorifici? Te așteptăm cu el la Liquid Money unde îți vom înlocui obiectul tău cu unul nou, cu unul care îți place sau care îți este util”, spune Liviu Andrei, unul dintre administratorii Liquid Money.

Pe lângă serviciul de schimburi, la Liquid Money – Așii Amanetului pot apela și cei care vor să amaneteze un obiect. De asemenea, clienții pot opta și pentru regimul de consignație. Mai exact, pot lăsa un obiect în vederea vânzării, iar mai apoi se stabilește un preț și în momentul în care se vinde clientul primește banii.

Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

Liquid Money – Așii Amanetului se află pe strada Șoseaua Alba Iulia, nr. 67, între orele 9:00 și 20:00. Casa de amanet din Sibiu este activă și pe pagina de facebook, instagram și youtube, unde oferă informații utile despre serviciile oferite Așii Amanetului.

 

Ultima oră

Comentariul meu