un hoț și-a luat țeapă în sibiu - a spart o mașină ca să fure mai multe plase goale
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a crezut că va da lovitura la Sibiu. A ochit un autoturism de pe strada Malului din oraș, a spart geamul uneia dintre portiere și a furat mai multe plase care, surpriză, erau goale. În urma celor întâmplate, bărbatul a fost reținut. 

„La data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 22 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul este bănuit că, în cursul zilei de 30 ianuarie, ar fi spart geamul portierei dreapta spate a unui autoturism parcat pe strada Malului, din municipiul Sibiu și ar fi sustras un coș în care se aflau mai multe plase goale. În urma geamului spart, valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu