puya concertează la sibiu - petreceri emblematice la liquid
Luna Îndrăgostiților aduce la Sibiu o serie de petreceri incendiare, perfecte pentru tinerii care vor să se distreze în weekend. Liquid a pregătit două seri de neratat pentru cupluri, cât și pentru cei care își caută dragostea.

Liquid dă startul distracției vineri seara, 17 februarie, de la ora 22:00. La „Blakan Valentine’s Day” muzica va fi diversă, numai bună de dansat până în zori. Participanții vor avea brățări care vor arăta dacă sunt singuri sau într-o relație. Muzica va fi ideală pentru ca sibienii, dar și studenții veniți din alte zone să se bucure de o seară minunată alături de iubit/iubită sau de prieteni. Pentru cei interesați intrarea va costa 40 lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0740 243 75.

puya concertează la sibiu - petreceri emblematice la liquid

Distracția continuă la Liquid și sâmbătă, 18 februarie, cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică Hip-Hop din țară. Puya, cu o carieră de 25 de ani în industria Hip-Hop, va urca pe scena de la Liquid. Atmosfera va fi una pe măsură, artistul fredonând piesele memorabile, cât și pe cele mai noi lansate. Intrarea va costa 50 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0754 957 066.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu