cel mai tare concert de muzică trap din sibiu - nane, rava și amuly, show incendiar la backyard
Primăvara aduce cele mai tari evenimente muzicale și concepte noi pentru a da „un suflu nou” petrecerilor din oraș. La Sibiu, cu grație celor de la Backyard, va avea loc un „party” dedicat generației Z, mai exact tinerilor și adolescenților care iubesc trap-ul. Astfel pe 8 aprilie, iubitorii genului și nu numai, sunt invitați la un concert ce are loc în premieră pentru orașul nostru.
Cel mai mare eveniment de muzică trap din Sibiu va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, între orele 20:00 – 01:00 la The Home of Backyard. Fanii muzicii trap sunt așteptați la concertul Nane, Rava & Amuly.
Artiștii ajung pentru pentru prima dată la Sibiu, evenimentul fiind cu siguranță unul de neratat pentru tinerii entuziaști. Atmosfera va fi una incendiară și plină de energie.
cel mai tare concert de muzică trap din sibiu - nane, rava și amuly, show incendiar la backyard
Acum este momentul să îți anunți prietenii că în aprilie va avea loc concertul trap de amploare de la Backyard. Locația nu a fost aleasă întâmplător, ci pentru ca tinerii să aibă suficient spațiu cât să poată dansa și fredona alături de cei mai populari artiști de trap ai momentului.

Bilete la cel mai tare concert de muzică trap

Biletele sunt puse la vânzare cu prețul de 150 lei. Cei care au achiziționat bilete până în data de 12 mai, vor beneficia de un voucher de 50 lei. Acestea pot fi achiziționate online.
De menționat este că accesul este permis persoanelor 16+. Generația Z cu vârste cuprinse între 16-18 ani va putea intra doar pe baza unei declarații semnate de către părinți, care va fi disponibilă în curând. De asemenea, pentru ca nimeni să nu aștepte la coadă înaintea concertului, organizatorii evenimentului au decis ca tinerii să poată să își ridice brățările în data de 7 și de 8 aprilie.
Mai multe detalii, găsiți pe – pagina oficială de facebook – GenZ.

Ultima oră

Comentariul meu