eveniment caritabil pentru copiii din centrele de plasament din sibiu - se strâng bani pentru ședințele de terapie 
foto: arhivă

Consilierii județeni vor vota, în ședința de la finalul lunii februarie, un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord între UAT Sibiu, Filarmonica de Stat, DGASPC și Asociația De Poveste, în vederea organizării unui eveniment caritabil la Sala Thalia. În cadrul acestuia se vor strânge fonduri pentru copiii din centrele de plasament din județ. 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu organizează, în colaborare cu Asociația De Poveste, un eveniment caritabil. Acesta va avea loc în data de 4 aprilie 2023, la Sala Thalia din municipiul Sibiu, iar în acest sens este nevoie de acordul consilierilor județeni. 

„Evenimentul va fi unul caritabil, având drept scop strângerea de fonduri pentru ședințele de psihoterapie și art-terapie ale copiilor din centrele de plasament din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu”, se arată în referatul de aprobare. În cadrul evenimentului va avea loc un spectacol de muzică populară, susținut de către interpreți de muzică populară din județul Sibiu și nu numai. 

Prin semnarea Acordului de parteneriat, evenimentul se va desfășura la Sala Thalia în data de 4 aprilie 2023, între orele 15:00-22:00, iar cheltuielile cu organizarea și desfășurarea acestuia vor fi suportate de către organizatori.

Ultima oră

Comentariul meu