Se modifică programul autobuzelor Tursib - Curse suplimentare spre stadion, în zilele de meci
foto: arhivă

Tursib propune modificarea programului de circulație a șapte trasee și, totodată, suplimentarea curselor către Stadionul Municipal în zilele în care sunt programate evenimente sportive. Modificările ar urma să intre în vigoare din 1 martie, dacă consilierii locali vor vota un proiect de hotărâre în acest sens. Deocamdată, acesta se află în consultare publică, iar sibienii pot veni cu propuneri și sugestii către Primărie. 

Șapte curse ale Tursib vor circula, de la 1 martie, după un nou program. Cererea a venit din partea unei companii din Zona Industrială Vest, în urma înființării unei noi stații de autobuz pe strada Monaco din Sibiu. Potrivit raportului de specialitate întocmit de Direcția Tehnică a Primăriei, cursele care urmează să își modifice programul sunt 111, 112, 113, 114, 115, 116 și 117. 

VEZI AICI CUM SE MODIFICĂ PROGRAMUL

În același timp, Tursib va suplimenta cursele către Stadionul Municipal în zilele în care au loc evenimente sportive pe arenă. „Tursib SA propune mărirea capacității de transport în zilele de weekend în care au loc evenimente sportive pe Stadionul Municipal prin suplimentarea capacității de transport pe traseele 1, 5, 13 și 15”, se arată în raportul de specialitate. 

Deocamdată, proiectul de hotărâre, care urmează să fie votat de consilierii locali în următoarea ședință, se află în dezbatere publică. Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris, până la data de 21 februarie 2023, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi depuse la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau letric la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.

Ultima oră

Comentariul meu