nou pentru sibieni - mooz brunch and coffee - descoperă cel mai bun mic dejun din sibiu și experimentează un concept unic de bistro!

Bistro-ul este genul de locație unde poți bea o cafea la orele dimineții, dar în același timp poți savura preparate delicioase perfecte pentru a-ți începe ziua. Mooz Brunch and Coffee aduce un plus conceptului de bistro prin serviciile diversificate pe care le oferă și care îl fac să se diferențieze pe piața din Sibiu.

Într-o locație cu un design modern și în același timp primitor, Mooz Brunch and Coffee oferă o gamă variată de preparate perfecte pentru un mic dejun sănătos și consistent, toast-uri, cât și feluri principale, paste și salate. Meniul de la bistro-ul Mooz este diversificat și începe de la omletă vegetariană, cu avocado sau chorizo, până la burgeri, coaste de porc, scoici în sos de vin alb, până la rețete de paste italiene originale. Nici deserturile nu lipsesc din meniu. Mai mult, toate felurile de mâncare sunt pregătite de un bucătar cu o experiență de peste 15 ani.

Concept unic la Mooz – „Brunch-ul zilei”

nou pentru sibieni - mooz brunch and coffee - descoperă cel mai bun mic dejun din sibiu și experimentează un concept unic de bistro!Mooz Brunch and Coffee se distinge nu doar prin mâncarea delicioasă și de calitate, cât și prin ambientul plăcut. Administratorii bistro-ului s-au gândit să vină în ajutorul sibienilor prin pregătirea „brunch-ul zilei”, un preparat care în fiecare zi este diferit pentru ca toți clienții să fie mulțumiți. Detaliile despre „Brunch-ul zilei” sunt postate în fiecare zi pe pagina de facebook a bistro-ului. Este ideal pentru cei care vor să mănânce sănătos și consistent

Cei care își doresc să savureze un brunch delicios sau un oricare alt preparat din meniu sunt așteptați la Mooz Brunch and Coffee, pe strada Mărășești, nr.9. De asemenea, asigură livrarea la domiciliu, apelând la numărul de telefon 0753 802 554.

nou pentru sibieni - mooz brunch and coffee - descoperă cel mai bun mic dejun din sibiu și experimentează un concept unic de bistro!

Evenimente organizate la Mooz

Mooz Brunch and Coffee oferă oportunitatea sibienilor și nu numai să organizeze mici evenimente în locația de pe strada Mărășești, nr. 9. Cu o capacitate de aproximativ treizeci, patruzeci de persoane, Mooz este locul ideal unde poți să îți sărbătorești ziua de naștere alături de cei dragi, mici aniversări sau chiar tăieri de moț. Mooz Brunch te poate scăpa și de griji. De exemplu, bucătarul bistro-ului poate pregăti tortul dorit. De asemenea, la Mooz se pot comanda și platouri pentru astfel de evenimente speciale. În funcție de buget, organizatorii stabilesc împreună cu clienții ce va include fiecare pachet.

Cel mai bun mic dejun se găsește la bistro-ul Mooz din Sibiu – Paste italiene și scoici, alte bunătăți din meniu

Ultima oră

Comentariul meu