oficialii clubului csc 1599 șelimbăr răsuflă ușurați - atacanții visic și manole revin într-o lună

După ghinionul din perioada de pregătire, în care Manole și Visic s-au accidentat la genunchi și au fost suspecți de ruptură de ligamente, oficialii clubului CSC 1599  Șelimbăr au aflat și vești bune (FOTO: pagina de facebook CSC 1599 Șerlimbăr). Cei doi jucători au doar leziuni parțiale de ligament, care nu necesită intervenții chirurgicale și vor reveni pe teren în circa o lună.

Atacantul Ștefan Visic  a mers miercuri la medici cu examinarea RMN, iar rezultatul aflat a fost unul îmbucurător. La fel ca și în cazul lui Manole, Visic are doar o leziune parțială de ligament, care se recuperează după un program intens de kinetoterapie.

Directorul sportiv al clubului sibian, Ioan Luca a răsuflat ușurat la aflarea veștii că nu este nevoie de intervenție chirurgicală. ”Manole are deja o săptămână de  când lucrează cu kinetoterapeuții,  iar Visic va începe și el programul de recuperare. Sperăm să îi recuperăm în circa o lună și să revină rapid în programul echipei. Este bine că nu necesită operație niciunul dintre ei. În cazul nefericit al unei rupturi de ligamente urmată de o operație, ar fi lipsit minim șase luni” a spus Ioan Luca.

Avându-i indisponibili pe Visic și Manole, antrenorul Claudiu Niculescu a mai cerut un atacant în lot, iar la Șelimbăr a ajuns Adrian Voicu, care ultima dată a jucat la Concordia Chiajna.

oficialii clubului csc 1599 șelimbăr răsuflă ușurați - atacanții visic și manole revin într-o lună

Ultima oră

Comentariul meu