fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu uta - prețuri de la 20 de lei
Clubul FC Hermannstadt a pus miercuri la vânzare online biletele pentru disputa de sâmbătă, de pe Stadionul Municipal, cu UTA. 
Tichetele online sunt împărțite pe trei  categorii de preț, după cum urmează: 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2 și 500 lei la loje. Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.
Tichetele de acces pot fi achiziționate pe pe site-ul www.bilete.ro, accesând următorul link: https://bit.ly/3lEHXmJ.
Regulament de acces pentru persoanele cu dizabilități poate fi citit la următoarea adresă: https://bit.ly/3lEHXmJ. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .
Partida FC Hermannstadt – UTA se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30 pe Stadionul Municipal din Sibiu și va conta pentru etapa 26 din Liga 1.
Elevii și studenții pot lua tichete la 20 de lei, de la casele de bilete
Clubul FC Hermannstadt mai anunță că va pune în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% în sectoarele D2, D3, D4, situate în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, doar la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces (D2, D3/D4).
Programul caselor de bilete este următorul:
• Vineri 17.02.2023, între orele 10:00 – 18:00
• Sâmbătă 18.02.2023, între orele 10:30 – 14:30

Ultima oră

Comentariul meu