două seri de neratat la caro - party-uri cu dj lau maftei și mc flow

Mai sunt doar două zile până când sibienii se pot bucura de petrecerile de la Caro Sibiu din weekend. La fel cum ne-a obișnuit și până acum, cel mai nou club din oraș a pregătit mai multe petreceri incendiare, cu muzică de calitate și o atmosferă de neratat.

Luna februarie se arată în continuare plină de petreceri la Caro. Distracția începe de vineri, 17 februarie cu băuturi delicioase și cu un „vibe” pe măsură. DJ Lau Maftei și MC Flow sunt cei care se vor asigura că distracția va fi la cote maxime. Sibienii și nu numai sunt așteptați la Caro să danseze până la orele dimineții pe hit-urile anului, cât și pe piese care au făcut istorie în lumea muzicii.

două seri de neratat la caro - party-uri cu dj lau maftei și mc flow

Distracția și energia pozitivă care să te țină pe ringul de dans până în zori vor fi „ca la ele acasă” și în noapte de sâmbătă, 18 februarie, la Caro. Pentru rezervări, cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0758659223.

Caro Club îi așteaptă pe cei cu chef de distracție pe strada Gimnasticii, nr. 39, într-un cadru fancy și cu o atmosferă ideală pentru a-ți petrece seara alături de prieteni.

Ultima oră

Comentariul meu