CSC Șelimbăr și-a adus atacant - Adrian Voicu, din nou sub comanda lui Claudiu Niculescu

CSC 1599 Șelimbăr a transferat încă un atacant, Adrian Voicu (30 de ani) de la Concordia Chiajna. 

Având doi atacanți accidentați, Mircea Manole și Ștefan Visic, CSC 1599 Șelimbăr s-a văzut nevoită să mai aducă un vârf, pentru a suplini absențele. Astfel, antrenorul Claudiu Niculescu a optat pentru experimentatul Adrian Voicu, jucător rămas liber după despărțirea de Concordia Chiajna.

Președintele clubului de Liga a II-a, Remus Șerban crede că Voicu va fi unul dintre jucătorii de bază ai echipei lui Claudiu Niculescu. ”Are experiență, va juca atacant, a reziliat  cu Chiajna și va fi un jucator de bază pentru noi. Voicu a semnat pentru un an si jumătate cu noi. Lotul este definitivat, cred că este bine echilibrat pe posturi” a anunțat Remus Șerban.

Adrian Voicu a mai colaborat și în trecut cu Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna, acest aspect fiind decisiv pentru venirea sa la Șelimbăr. ”Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Decizia de a mă alătura echipei am luat-o destul de ușor datorită persoanelor din conducere care m-au dorit aici și cel mai mult a contat faptul că pot să lucrez din nou cu Mister”, a declarat Adrian Voicu.

Noul atacant al șelimbărenilor a mai evoluat pentru FC ”U” Craiova, Concordia Chiajna, Turris Turnu Măgurele, Daco-Getica, FC Voluntari, Olimpia Satu Mare și Victoria București.

Ultima oră

Comentariul meu