aventura unor vloggeri în hotelul de gheață din bâlea lac - „prima dată e un șoc. e incomod și nu te poți mișca”

Doi vloggeri români au experimentat pentru prima dată o noapte la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Tinerii prezintă modul în care decurge o noapte la renumitul hotel pentru ca viitorii vizitatori să știe la ce să se aștepte.

„Loventurierii” este canalul de youtube al cuplului de vloggeri care au filmat și documentat întreaga experiență, de când au ajuns la Bâlea Lac până când au plecat de la Hotelul de gheață. În videoclipul „Cod galben de viscol la Hotelul de Gheata Balea Lac | Ai dormi aici?”, tinerii prezintă experiența ca fiind una inedită și pentru care trebuie să se pregătească adecvat pentru ca mai târziu să nu aibă parte de surprize neplăcute.

„Suntem la Bâlea Lac. Este cod galben de vânt. Am ajuns aici cu singura telecabină care a urcat astăzi și în seara asta o să dormim în Hotelul de Gheață. Dacă aici este așa mă întreb cum este pe Everest. Pur și simplu vântul îți taie răsuflarea. Sincer să fiu nu recunosc nimic, nu îmi dau seama unde este lacul, Transfăgărășanul sau tunelul”, spune unul dintre vloggeri în prima parte a filmulețului.

YouTube video

Tinerii au discutat puțin cu reprezentanții Hotelului de Gheață pentru a oferi informații utile pentru cei care vor să aibă parte de o astfel de experiență. „Să nu vină în pantaloni scurți și sandale și să nu se aștepte la +26 de grade aici pentru că nu e așa. Ar trebui să aibă pijamale pufoase sau un strat termic pe sub haine. Nu prea poți să dormi fără șosete sau la tricou pentru că până la urmă ești înconjurat de gheață deci este destul de frig”, spune Cristina, reprezentantă a Hotelului de Gheață.

aventura unor vloggeri în hotelul de gheață din bâlea lac - „prima dată e un șoc. e incomod și nu te poți mișca”

„Este o experiență inedită”

După o noapte petrecută în una dintre camerele din Hotelul de Gheață, vlogerii și-au împărtășit părerile internauților. În principiu, după spusele lor, este o experiență care merită încercată cel puțin o dată în viață, însă sunt atât plusuri, cât și minusuri.

„Dacă nu ați mai dormit vreodată într-un sac de dormit și la temperaturi scăzute, o să fie prima oară un șoc și o să vă ia ceva timp să vă adaptați, tocmai de asta să nu vă așteptați să aveți un somn foarte odihnitor. Noi am dormit în total trei ore, tocmai din cauză că este incomod și nu te prea poți mișca așa cum vrei, ca în patul de acasă. În afară de asta este o experiență inedită, noi suntem impresionați de cât de liniște este aici și de cât de confortabil ne-am simțit”, spune vlogger-ul.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu