arădenii iau cu asalt sibiul - uta va avea o galerie puternică sâmbătă pe “municipal”

Fanii arădeni au decis să  însoțească sâmbătă echipa în deplasarea de la Sibiu și organizează o galerie numeroasă, de câteva sute de persoane (FOTO: Ultras Arad).

Cum nu există vreo rivalitate între cele două echipe, există toate premisele unui spectacol de calitate sâmbătă, în tribunele Stadionului Municipal din Sibiu.  Partida FC Hermannstadt – UTA, contând pentru etapa a 26-a a Ligii 1 va avea loc sâmbătă 18 februarie, de la ora 14.30. Astfel, suporterii echipei UTA organizează cel mai numeros grup din jocurile din deplasare susținute în acest sezon.

Peluza arădeană a dat publicității pe pagina de facebook ”Ultras Arad” principalele informații pentru cei care doresc să facă deplasarea în mod organizat, cu mașini sau autocare.

Iată comunicatul publicat de ”Ultras Arad”:

„Mergem la Sibiu pentru a simți din nou gustul victoriei! Cu mașina sau cu autocarul, sâmbătă, sute de utiști vor porni la drum! Vrem să vedem UTA urcând în clasament și o vom susține până la finalul celor 90 de minute împreună!

INFORMAȚII UTILE:

1) Pentru cei care vor face deplasarea cu mașina:

-Biletele se vor distribui pentru absolut toți suporterii la intrarea în sectorul destinat oaspeților. Am fost asigurați că se va face tot posibilul ca toți fanii să primească bilet, indiferent de număr. Prețul unui bilet va fi, în mod normal, 20 RON, conform site-ului clubului gazdă.

-Puteți opta pentru a pleca în convoi, organizat, alături de autocarele noastre. Plecarea fanilor care vor merge cu autocarul este sâmbătă, ora 8.00, din fața stadionului Francisc Neuman. Haideți să colorăm autostrada în roșu și alb!

2) Pentru cei care doresc să se deplaseze cu autocarul:

-Transportul dus-întors va costa 80 RON. Prețul nu include biletul la meci. Biletul costă 20 RON.

-Deplasarea se face numai cu rezervare prin mesaj privat către pagina noastră. Mesajul trebuie să conțină numele, numărul de locuri rezervate și numărul de telefon pentru fiecare persoană. Fără rezervare nu veți avea loc în autocar.

-Plecarea fanilor care vor merge cu autocarele va fi sâmbătă, ora 8.00, din fața stadionului Francisc Neuman.

Pentru noi doar UTA contează!“

arădenii iau cu asalt sibiul - uta va avea o galerie puternică sâmbătă pe “municipal”

 

Ultima oră

Comentariul meu