inter sibiu dă credit juniorilor sibieni - teodor birț: ”căutăm și tineri pe care să îi creștem pentru viitor”
Echipa de Liga a IV-a, Inter Sibiu a anunțat marți cel de-al patrulea transfer din această iarnă. Astfel, sub comanda antrenorului Călin Moldovan a ajuns Raul Vochescu, un junior care are 18 ani. Acesta evoluează pe postul de fundaș dreapta și vine de la echipa de Liga a V-a, ASFC Interstar.
Raul Vochescu este al patrulea jucător transferat de FC Inter în această perioadă după Brian Lemac, Andrei Șumlea și Daniel Tătar.  Juniorul a evoluat în a doua repriză din ultimul test al sibienilor, câștigat cu 3-2 contra echipei de Liga a III-a, Universitatea Alba Iulia.
Președintele Inter Sibiu, Teodor Birț spune că echipa sa va da credit și tinerilor juniori. ”Vochescu este sibian, care promite, este talentat și noi dăm credit sibienilor. Căutăm pe lângă jucători consacrați și juniori tineri, pe care să îi creștem și pe care să ne bazăm în viitor. Ne vom baza pe el și în acest sezon, dacă dovedește că poate fi util. Este important să le dăm  credit și tinerilor din Sibiu” a spus Teodor Birț.
”Aducem jucători care să facă diferența”
În plus, Teodor Birț caută să completeze lotul cu jucători care să facă diferența la returul cu Mediaș, care va decide campioana județeană și apoi în jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. ”Avem discuții, perioada de transferuri nu este închisă la Liga a IV-a,  putem aduce și jucători liberi, dar vrem calitate, nu cantitate.  Sper să mai găsesc încă un fundaș central de picior stâng, un fundaș dreapta și un mijlocaș de bandă. Vreau să aleg foarte atent, ce aducem să fie jucători de valoare și să vină cu experiență. Vor fi foarte grele meciurile cu Mediaș și apoi cele de baraj, dar dacă reușesc să aduc jucătorii pe care mi doresc, vom promova. Vreau să aducem jucători care să facă diferența și pe care să te poți baza” a mai spus conducătorul clubului sibian.
FC Inter Sibiu va disputa următorul amical sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul sintetic ”Pietricica”, contra ACSM Codlea, formație de Liga a IV-a din Brașov.
inter sibiu dă credit juniorilor sibieni - teodor birț: ”căutăm și tineri pe care să îi creștem pentru viitor”

Ultima oră

Comentariul meu