foto urmările cutremurului de marți din românia - zeci de avarii la clădiri și mașini. în gorj oamenii au ieșit în stradă
FOTO - gorjeanul.ro

Seismul produs marți după amiază (DETALII AICI), a produs mai multe avarii la clădiri și mașini în zona Olteniei. Astfel în urma cutremurului cu magnitudinea 5,7 produs marți în Gorj, au fost înregistrare mai multe apeluri la 112. Cutremurul a fost resimțit și la Sibiu (DETALII AICI).

Cel puțin o mașină a fost avariată după ce bucăți dintr-o clădire din Tg.Jiu s-au desprins în timpul cutremurului.

CITIȚI ȘI: Cutremurul de marți a zguduit și mai tare Sibiul. S-a resimțit și la Mediaș, Avrig și alte zeci de localități – „Ne-a scuturat destul de rău”

Alte bucăți de tencuială au căzut din alte clădiri, iar autoritățile din Gorj au fost solicitate să intervină, anunță Mediafax.foto urmările cutremurului de marți din românia - zeci de avarii la clădiri și mașini. în gorj oamenii au ieșit în stradă

Nu există informații privind eventualele victime, iar zecile de apeluri la 112 anunță probleme la construcții. Numeroși locuitori din localitățile aflate în apropiere de epicentru au ieșit în stradă.

CITIȚI AICI MESAJELE SIBIENILOR DUPĂ CUTREMURUL DE LUNI!

Reamintim că un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marți în zona Oltenia, județul Gorj, potrivit Institutului Național de Fizica Pământului (INFP).

CITIȚI ȘI: Sibiul zguduit de cutremurul de luni. Sute de oameni confirmă – Martor: ”S-a mișcat fotoliul cu mine!”

Cutremurul s-a produs la ora 15:16:53 (ora României), la adâncimea de 40 km. Cel puțin două replici cu magnitudinea peste 3 au fost înregistrate.

Ultima oră

Comentariul meu